Loading...
The Junx In Action..

Terima Kasih Glam Wedding Planner

Majlis Perkahwinan Nur Lini & Mohd Dzulfadzly

Tarikh: 18/01/2015

Majlis Sebelah Pengantin : Perempuan

Lokasi : Mont Kiara

Bandar : Sri Hartamas, Kuala Lumpur

Combo Pilihan : Combo A (PA System – Deejay – Karaoke)

Catatan:

 1. Tempahan untuk tugasan ini telah dilakukan oleh Bell dan Amy dari syarikat perancang perkahwinan terkemuka iaitu Glam Wedding Planner yang berpusat di Bukit Bintang Kuala Lumpur.
 2. Kami tiba ke lokasi majlis seawal jam 9:30AM dan telah melakukan penelitian untuk menentukan lokasi stesyen kami.
 3. Majlis yang dilakukan di kediaman pengantin perempuan ini dihias cukup cantik dengan 9 buah kanopi dan menghidangkan pelbagai juadah hebat dari MZ Catering, Putu Bambu, Cendol dan beraneka kuih muih.
 4. Kami telah bertemu dengan Amy untuk berbincang berkenaan tugasan dan khidmat yang akan kami berikan bagi melancarkan lagi majlis ini.
 5. Tetamu mula hadir ke majlis seawal jam 11:30AM dan kami telah memulakan majlis dengan memberikan kata-kata ucapan kepada ahli keluarga dan tetamu.
 6. Tepat jam 1:30PM rombongan pengantin lelaki telah tiba, kami menyambut ketibaan mereka dengan memainkan muzik gamelan dan mengalu-alukan rombongan pengantin lelaki untuk memasuki majlis.
 7. Ketiba Dzulfadzly disambut oleh bapa pengantin perempuan iaitu Dato Rahim dan ibu pengantin perempuan Datin Habibah.
 8. Mereka seterusnya menuju ke dalam rumah bagi menjalankan upacara persandingan dan fotografi.
 9. Selepas selesai sessi fotografi, kami menjemput pasangan mempelai dan rombongan pengantin lelaki menuju ke meja makan beradab untuk sessi santapan di-raja.
 10. Pada masa sama, kami telah membuka sessi karaoke dan beberapa ahli keluarga dan sahabat-sahabat pengantin memilih lagu yang bakal mereka nyanyikan.
 11. Ternyata semua yang menyertai sessi karaoke ini sungguh berbakat sekali.
 12. Majlis diserikan juga dengan ruangan photobooth yang disediakan oleh Piccabooth yang menghasilkan foto instant untuk para tetamu.
 13. Kehadiran tetamu amat mengalakkan. Sahabat handai dan saudara mara jauh dan dekat juga turut hadir memeriahkan majlis.
 14. Kami memainkan pelbagai jenis lagu sepanjang majlis ini. Kebanyakkannya lagu terkini bagi mengikuti mood majlis.
 15. Apabila jam telah menunjukkan tepat 4:00PM kami telah memohon kebenaran dari Amy Glam Wedding Planner untuk melakukan ucapan penutup tugasan kami.
 16. Buat Lini dan Fadzly, kami ucapakan tahniah kepada anda berdua di atas majlis pertabalan ikatan kasih suami dan isteri.
 17. Kami doakan agar mereka berdua akan terus bahagia dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah, Amin.

Ingin melihat pakej-pakej yang kami tawarkan?

Foto Majlis:

emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-1 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-5 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-4 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-3 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-2 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-6 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-7 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-8 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-9 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-11 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-10 emcee-dj-kahwin-kiara-hartamas-12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *